Voetbal Vereniging Ruinerwold

Ruinerwold heeft een nieuwe trainer voor volgend seizoen.

Bennie Vissers nieuwe trainer VV Ruinerwold.
 
Bennie Vissers wordt de nieuwe trainer van vv Ruinerwold en neemt het stokje met ingang van het nieuwe seizoen over van Henri Spijkerman. De uit Emmeloord afkomstige Bennie Vissers is momenteel trainer van zowel Alcides 2 als Flevo Boys 2 en is met name met Flevo Boys zeer succesvol in zowel districtsbeker (voor standaardelftallen) als ook in de eigen competitie.
 
De oud jeugdspeler van Heerenveen is al op jonge leeftijd gestart met het trainersvak. Vanaf het seizoen 2008-2009 is hij zowel als hoofdtrainer en als 2e trainer actief.  Als hoofdtrainer bij met name clubs uit de polder, Nagele, Tollebeek en Kuinre en als 2e trainer bij Flevo Boys, Alcides en HHC Hardenberg. Deze mix van ervaring ziet Ruinerwold als mooie basis voor de rol die er voor hem is weggelegd. De komende jaren verwacht Ruinerwold verdere verjonging ten aanzien van de 1e selectie en wil insteken op de (door)ontwikkeling van de spelers en als team. De trainer is gewend met jonge teams te werken, maar probeert ook een bepaalde balans te hebben met wat oudere spelers. De komende weken zal hij de voorbereiding op het nieuwe seizoen oppakken en hoopt op een mooi seizoen. 
Ruinerwold zal de komende tijd zelf nog de nodige punten moeten pakken om in de 3e klasse te kunnen blijven. Bestuur wenst Bennie Vissers veel succes toe in het nieuwe seizoen.

 

  Terug
Deel dit met anderen