Voetbal Vereniging Ruinerwold

Verslag Ruinerwold 1 - EMMS 1

EMMS wint eenvoudig in Ruinerwold

Op een schitterende paasmaandag ontving Ruinerwold EMMS. De club uit Slagharen staat tweede op de ranglijst en won in december van vorig jaar nog met 4-0 van Ruinerwold.

De openingsfase verliep voor Ruinerwold dramatisch. Door doelpunten van Anbergen, Kosse (2 keer) en Kleinheerenbrink stond het binnen 25 minuten al 4-0. De Ruinerwoldse defensie vertoonde weinig scherpte en EMMS maakte daar erg effectief gebruik van. Ruinerwold werd zeker een aantal keren gevaarlijk, maar wist in de eerste helft niet te scoren.

De tweede helft was meer formaliteit dan wedstrijd. Ruinerwold wist zich te herpakken, zag Koetsier goed invallen en Loof maakte, na de 5-0 van Ter Wielen, nog een eretreffer. Met het spel in de tweede helft was niks mis, hoewel Brinkman er spijtig genoeg af ging met een rode kaart. Hij kreeg ruzie met de irritant aanwezige Anbergen.

En zo werd het een paasmaandag om, op voetbalgebied in ieder geval, snel te vergeten. Ruinerwold moet zich herpakken om aankomende zondag, thuis tegen Raptim, weer goed voor de dag te komen. 

  Terug
Deel dit met anderen