Jeroen Bakker trainer 2e selectie VV Ruinerwold, seizoen 2019-2020

De technische commissie van VV Ruinerwold is erg blij dat er met Jeroen Bakker overeenstemming is bereikt om het komende seizoen als trainer van VVR 2 aan de slag te gaan. Voor een groot gedeelte van de groep is Jeroen geen onbekende, aangezien hij ook als speler in deze selectie actief is en al eerder als trainer voor de groep heeft gestaan.
Na een seizoen zonder trainer is het voor de vereniging en spelersgroep bijzonder prettig dat Jeroen het komende seizoen deze rol in wil vullen. Een groot compliment mag er dan ook zeker gaan naar de selectie die dit zeer volwassen en met elkaar heeft opgepakt. Ook mede dankzij de inspanningen van de leiders en vooral speler Sander van Berkum, die dit seizoen bereid is geweest om de trainingen te verzorgen, is het team dit seizoen zonder trainer / coach tot nu toe goed doorgekomen. Op dit moment neemt de ploeg een 6e plek in op ranglijst en maakt nog kans op de 2e periode.