JEUGD INDELING VVR 2019 - 2020

Beste speler/speelster (en ouders/verzorgers), wat fijn dat je dit jaar weer actief wilt zijn voor onze mooie vereniging! Hieronder volgt de teamindeling voor komend seizoen. We hebben als Jeugdcommissie samen met trainers/leiders overlegt en zijn tot onderstaande indeling gekomen.

Nog een verzoek naar ouders (en overige familie) die graag betrokken willen zijn bij de sport van hun zoon of dochter, geef je op bij mij of de andere leden van de jeugdcommissie.
We zoeken trainers, leiders, vlaggers, kantinepersoneel, etc. Alle hulp is welkom. Samen maken we VVR tot een leuke en bloeiende vereniging.

Veel plezier komend seizoen namens de Jeugdcommissie!

Hoofd jeugdopleiding VVR, Henk de Brouwer

PS: ondanks alle controles kan het voorkomen dat er spelers/speelsters niet op de lijst staan of dat een afmelding nog niet is verwerkt. Neem in dat geval contact op met de betreffende coördinator.