V.V. Ruinerwold is blij met kunstgras voorstel College de Wolden

V.V. Ruinerwold heeft onlangs van het College van B&W van de Gemeente De Wolden vernomen dat zij een voorstel zal doen aan de gemeenteraad om een extra additioneel budget van € 150.000 vrij te maken om de realisatie van kunstgras bij de voetbalverenigingen vv Wacker, vv Ruinerwold en vv Ruinen mogelijk te maken. Deze extra investering maakt het, samen met de reeds gereserveerde middelen en samen met de bijdrage die de verenigingen al hebben toegezegd, mogelijk om in 2020 een kunstgrasveld aan te leggen op de 3 sportparken. Op 27 juni komt het voorstel van het College aan bod in de raadsvergadering van de Gemeente De Wolden. Vv Ruinerwold wacht dit met spanning af en hoopt op een positief besluit in de raad!