UPDATE Vriendenloterij belactie

Geachte leden
Hartelijk dank voor de deelname aan de vriendenloterij!

Had jij al een lot, bel dan met 088 0201020   en geef aan dat jij je
lot aan voetbalvereniging Ruinerwold wilt koppelen, zodat wij daar extra
voor beloond worden.                   BEDANKT ALLEMAAL

Beste clubleden,

VVR Ruinerwold is samen met  V.V Wacker , V.V Ruinen en de Gemeente De Wolden bezig  om kunstgrasvelden te realiseren. Voor onze vereniging een enorme kwaliteitsimpuls. Elke vereniging moet daar ook een eigen bijdrage in leveren.  Dus daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!
Op 16-oktober tussen 18.30 en 21.30 kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor VVR Ruinerwold.
Als je meespeelt:

• De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen. Help jij ons mee?

Namens het bestuur van VVR Ruinerwold