Vriendenloterij belactie

Beste clubleden,

VVR Ruinerwold is samen met  V.V Wacker , V.V Ruinen en de Gemeente De Wolden bezig  om kunstgrasvelden te realiseren. Voor onze vereniging een enorme kwaliteitsimpuls. Elke vereniging moet daar ook een eigen bijdrage in leveren.  Dus daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!
Op 16-oktober tussen 18.30 en 21.30 kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor VVR Ruinerwold.
Als je meespeelt:
  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club;
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.

Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook nog eens extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Hoe meer loten we verkopen. Help jij ons mee?

Namens het bestuur van VVR Ruinerwold