Voetbal Vereniging Ruinerwold

Verslag Ruinerwold 1 - DVSV 1

Ruinerwold beleeft eenvoudige middag tegen DVSV
 
Na twee zeges op rij was het vandaag tijd voor nummer drie. DVSV uit Darp kwam op bezoek, dat dit seizoen onderin lijkt te gaan strijden.
 
Ruinerwold startte prima en kwam na ruim een kwartier op voorsprong. Heins schoot een vrije trap hard buiten het bereik van doelman Kwant. DVSV moest vanaf het startsignaal in de achteruit en hoopte vooral op de counter iets te kunnen forceren. De hoop van de mannen uit Darp ging al gauw verloren toen het na ruim een half uur 2-0 werd. Een schitterende voorzet van Nijmeijer werd door Herskamp binnengeschoten. Met een comfortabele voorsprong ging Ruinerwold aan de thee.
 
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Ruinerwold drong DVSV ver terug en kreeg kansen om een hoge score neer te zetten. Uiteindelijk bleef het bij één treffer in de tweede helft. Een vrije trap van Van Dijk zeilde mooi binnen bij de tweede paal. Ruinerwold had de score kunnen uitbreiden, maar daarvoor ontbrak een beetje scherpte. DVSV kreeg op haar beurt geen kans op een eretreffer, wat het voor doelman Knol een frisse middag maakte.
 
Zo werd het een zege waar iedereen al een beetje vanuit ging en is het vooral interessant hoe er volgende week wordt gespeeld. Dan gaat Ruinerwold op bezoek bij Kraggenburg, dat in de top van het klassement staat. Na drie overwinningen op rij én drie keer de nul is het vertrouwen in ieder geval hoog.
 

  Terug
Deel dit met anderen