Wedstrijdverschuivingen

Betreft : wedstrijdverschuivingen

Beste leden en ouders,

Bij de voetbalvereniging zullen binnenkort de werkzaamheden aan het kunstgrasveld beginnen.
Dit betekent dat het 2e veld (achterste volledige veld) tijdelijk niet beschikbaar is voor de wedstrijden, totdat het kunstgrasveld gerealiseerd is. Vermoedelijk zal dit tot het einde van het seizoen ongeveer gaan duren, aangezien er na oplevering ook nog een keuringstraject vanuit KNVB aan vast zit.

Dat zal inhouden dat het hoofdveld zwaar belast gaat worden en dat we met wat aanvullende alternatieven de wedstrijden gewoon thuis kunnen blijven spelen. Daar gaan we wel voor, in ieder geval.

Naast het hoofdveld zal een speelveld geschikt gemaakt worden voor wedstrijden t/m JO10.
Tevens wordt nog onderzocht of er ook nog andere uitwijkmogelijkheden zijn.

Aanvang werkzaamheden kunstgras: Vanaf maandag 9 maart 2020

Wedstrijdverschuivingen
Om de geplande wedstrijden allemaal op deze velden te kunnen organiseren zullen we meerdere wedstrijden in tijd moeten verschuiven. Hiervoor vragen we jullie begrip. Dit zal per maand bekeken worden, dus ook later in het seizoen kunnen er nog verschuivingen doorgevoerd worden
Het gebruik van de kleedkamers zal ook zo goed mogelijk op elkaar afgestemd worden. Ten allen tijde geldt: geen waardevolle spullen in de kleedkamer.

Graag wedstrijdveld na de wedstrijd z.s.m. verlaten na afloop, zodat de volgende tijdig kan beginnen.

Namens de vrijwilligers alvast hartelijk dank.