Voetbal Vereniging Ruinerwold

Martijn Hut toegevoegd aan de technische staf voor het nieuwe seizoen.

Ruinerwold is blij jullie mee te kunnen delen dat Martijn Hut aan de staf is toegevoegd voor komend seizoen en zal als keepertrainer bij de senioren aan de slag gaan. Martijn wil zich zelf graag aan jullie voorstellen:


Hallo,
Ik ben Martijn Hut en kom uit Ruinen, ik zal volgend seizoen de keepers  van de selectie gaan trainen bij VV Ruinerwold.
In het dagelijks leven run ik een schildersbedrijf.
In mijn sportieve loopbaan, heb ik altijd als keeper onder de lat gestaan bij de V.V. Ruinen.
Ik moest vanwege een blessure vroegtijdig stoppen met keepen.
Ben kort daarna begonnen met mijn trainers loopbaan bij Ruinen en heb toen het TC3 diploma gehaald.
Ik heb diverse elftallen getraind en meerdere keepers getraind bij de VV. Ruinen. Waarna  ik 3 jaar    assistent trainer ben geweest bij de V.V. Ruinen, onder André Baas.
Daarna ben  ik 2 jaar als hoofdtrainer bij S.V. Hoogersmilde geweest.
En de afgelopen 3 jaar ben ik weer assistent trainer bij Ruinen 1 geweest, waarvan de laatste 2 jaar als assistent van Johnny Wassenaar.
Het afgelopen seizoen heb ik ook de keepers training bij Ruinen weer opgepakt, naast het assistentschap.
Ik wilde eigenlijk een jaar rust nemen, maar na het vroegtijdige stoppen van de competitie dit seizoen, als gevolg van de corona  crisis,  en je dan gedurende langere periode niet meer op het veld staat, bekroop mij het gevoel om toch maar weer wat te gaan doen in de voetballerij.  En hier kwam Ruinerwold met de vraag om de keepers  van de selectie te trainen . Ik vind het ook wel weer een mooie uitdaging om samen met de staf van de 1e en de 2e selectie, Ruinerwold weer op de kaart te zetten.
Ik kijk uit naar een sportieve en  vooral plezierige  samenwerking .

Met sportieve groet,
Martijn Hut.
 

  Terug
Deel dit met anderen