Verslag Ruinerwold MO15 - Fc Oldemarkt MO15

Een overweldigende resultaat op eigen kunstgras!

Vandaag speelde de MO15 van VVR hun derde wedstrijd in de competitie. Na twee wedstrijden ruim gewonnen te hebben, was het vandaag de vraag of dit tegen de MO15 van FC Oldemarkt ook lukte.
Onder leiding van scheidsrechter Spekschate ging de wedstrijd om 11.00 uur van start zonder publiek.
De eerste 5 minuten ging de bal aardig over en wéér op het veld. Oldemarkt probeerde een aantal keer een gaatje te vinden in de achterhoede van VVR, maar deze werd niet gevonden en de bal werd telkens terugveroverd door VVR. Met een mooie verre trap over de middenlijn kwam de bal bij de rechter vleugelvrouw Roos Meijer, die op haar beurt de middenvelder Berber Zwarts wist te vinden. Berber wist bij Oldemarkt wel een gaatje in de verdediging te vinden en maakte de openingstreffer al in de zevende minuut.
Helaas raakte Roos geblesseerd bij deze actie en moest vervangen worden door Jente Brandt, die rechts half kwam te staan. Hierdoor kwam Milou van Tongeren rechts voor te staan, die binnen de 5 minuten de 2-0 scoorde na een terug speelbal van de spits Amal Sadour.
Enkele minuten later scoorde Amal zelf de 3-0, waarna de doelpuntenreeks was geopend en Berber in de eerste helft haar hetric wist te maken en Amal er ook nog één achter de doellijn wist te prikken. Ruststand 6-0.

Oldemarkt wist niet te scoren ook niet met een vrije trap enkele meters buiten de 16 meter. Tijdens de rust was er een keeperswissel tussen vaste keeper Melissa Luning en Lieke Broekhuizen, die haar debuut als keeper zeker waar maakte.

Na de rust duurde het even voor Ruinerwold weer wist te scoren. Amal maakte haar derde doelpunt halverwege de 2e helft. Afgewisseld door Jente Brandt die van buiten de 16 meter snoeihard de bal achter in het net van de keeper wist te schieten. 8-0 werd de eindstand, waardoor de meiden nu bovenaan in de competitie staan. Op naar de wedstrijd van volgende week in Emmeloord, waar ze proberen op de eerste plaats te blijven.

Trotse begeleiders Nic, Jacco en Hense