Invulling Staf 1e selectie

Door een samenwerking tussen eerste selectie en Technische Commissie zijn 2 vacante posities ingevuld die al lange tijd open stonden.

Elftalleider VVR 1
Rieks Jansen is per direct toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal. Rieks heeft veel ervaring in diverse rollen binnen vv-Ruinerwold: oud-speler en aanvoerder eerste selectie, voorzitter jeugdcommissie, trainer/leider bij de jeugd, en overige rollen). De TC is erg blij met de bereidheid van Rieks om wederom een actieve rol binnen vv-Ruinerwold op zich te nemen en wenst Rieks veel plezier!

Assistent-scheidsrechter VVR 1
Een tweede pijnpunt, een assistent-scheidsrechter voor het eerste is ook ingevuld. Deze rol wordt komend seizoen door vier personen ingevuld: Alex v/d Sterre, Sander Nijmeijer, Jurjen Figeland en Rudi vd Klocht. Zij zullen om en om de wedstrijden vlaggen, een schema voor het hele seizoen is gemaakt. De TC heeft veel waardering voor de toezegging van deze heren mede omdat zij allen al actief zijn en blijven in andere rollen binnen onze vereniging.

Verzorging
De invulling van de verzorging is nog niet helemaal compleet. Ronald Schipper neemt de verzorging door de week (dinsdag en vrijdag) voor zijn rekening. De verzorging op zondag dient nog ingevuld te worden.
De TC heeft echter goede hoop dat wij op korte termijn hier een positief bericht over kunnen plaatsen.

Nu de staf van de eerste selectie op een haar compleet is kan zij zich volledig richten op het behalen van hun doelen. De TC wenst allen veel plezier!

De TC hoopt dat de bereidheid van deze mensen doorwerkt naar de rest van de vereniging. Er zijn genoeg ideeën en plannen binnen de vereniging waarvoor actieve inbreng van meer leden zeer gewenst is!

Met elkaar, voor elkaar!

De TC,