Voetbal Vereniging Ruinerwold

75 jarig jubileum

Diverse fotoalbums van het 75 jarig jubileum.

Album 1: De aftrap.
Album 2: Clinic voor de jeugd.
Album 3: Avond met Björn Kuipers.
Album 4: Het jubileumfeest.
Album 5: Reünie en Historie.
Album 6: Knallende avond.
Album 7: Historie.

De jubileumcommissie van VVR bestaande uit: Anja Tuin, Jeroen Bakker, Marc Emmink, Mathijs Koetsier en Eddy de Wit is al een jaar bezig om met de voorbereidingen hiervan.


Voetbal Vereniging Ruinerwold vier dit jaar het 75 jarig bestaan. Daarom wordt er flink uitgepakt met allerlei activiteiten. Een van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld de reünie en feestavond op 18 juni met na afloop live muziek. Wij willen deze dag opluisteren met foto’s, beeldmateriaal, anekdotes, enz. Heb jij iets van VVR, wil je het mailen aan Eddy de Wit; agdewit@online.nl. Uiteraard mag je mij ook bellen 0522 – 481808.

Deze middag en avond is bestemd voor oud leden, leden, oud vrijwilligers, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en supporters van VVR. De club uitkomend in de tweede klasse werd op 31 juli 1941 opgericht. Alle reden dus voor een daverend feest.
Clublied VVR
Zo werd in januari het clublied en bijbehorende videoclip gepresenteerd. Deze is gemaakt door Sven Jansen en Ronald Buld van Multibuldtie. Deze maand wordt gestart met de verkoop van jubileumloten. Waar mooie prijzen mee zijn te winnen. Op zaterdag 26 maart staat er een voetbalclinic voor F-, E-, en D-pupillen gepland.

Presenstatie Bjorn Kuijpers
Vrijdag 1 april is gastspreker, scheidsrechter Bjorn Kuipers uitgenodigd voor een presentatie bij café Centraal in Ruinerwold. Behalve in eigen land is Kuijpers ook Internationaal actief. In 2014 floot hij de Champions League finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid. Tijdens het WK in Brazilië was Björn de enige Nederlandse scheidsrechter en floot hij drie wedstrijden. Naast zijn werkzaamheden voor de KNVB is hij eigenaar van een supermarkt. Björn Kuipers gaat naar Euro 2016 in Frankrijk en is de eerste Nederlandse scheidsrechter die voor de twee keer op een EK in actie komt. Aanvang: 20:45 uur. Inloop vanaf 20:00 uur. Iedereen is welkom op deze avond. Entree: € 5,00 incl. een kop koffie. Na de presentatie om 22.15 uur is er een feestelijke afsluiting met DJ; entree is dan gratis.

Spelmiddag /avond
Zaterdag 28 mei 2016                        
Spelmiddag voor C- en B-junioren
Aanvang: 14:00 – 16:00 uur
 
Zaterdag 28 mei 2016
Spelmiddag/-avond voor Senioren/Dames/Zaalteams/35+
Aanvang: 16:30 uur tot ……??


Disco avond
Voor de F- en E-pupillen is er op 17 juni een disco avond met spelletjes voor F- en E-pupillen van 19:00 – 20:30 uur. Later op de avond is er een disco avond voor D-pupillen C- en B-junioren.

Reünie en Feestavond
De reünie en Historie Voetbal Vereniging Ruinerwold en Feestavond op 18 juni moet het hoogtepunt worden in het jubileumjaar. Op het terrein van de club komt een grote feesttent te staan. Deze middag en avond is bestemd voor oud leden, leden, oud vrijwilligers, vrijwilligers, donateurs, sponsoren en supporters van VVR. Partners zijn uiteraard ook welkom. De avond wordt afgesloten met live muziek van de band Karambam. Alle activiteiten, behalve de presentatie van Bjorn Kuipers op 1 april 2016, vinden plaats in of nabij de accommodatie van VVR.

Deel dit met anderen