Voetbal Vereniging Ruinerwold

Het COVID-19 virus, en de maatregelen die hierbij horen

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer op het punt van beginnen. Helaas hebben we nog altijd te maken met het COVID-19 virus, en de maatregelen die hierbij horen.

Hieronder vind u de KNVB protocollen omtrent het Coronavirus voor zowel spelers, trainers en arbitrage als ouders en toeschouwers. Wij als VVR houden ons aan deze protocollen.

VVR Corona Protocol    update 09-11-2020

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal


Hallo leden,
 
Het Corona virus is nog niet verdwenen, echter het neemt weer toe.
Als vereniging proberen wij de regels, die zijn opgesteld, zoveel mogelijk te volgen. Makkelijk is het niet, maar goed we doen ons best.
Om de registratie makkelijker te laten verlopen heeft het bestuur besloten om een registratie via een QR code aan te schaffen.
Net als in de horeca zijn bezoekers verplicht om zich te registreren. Mocht er onverhoopt iemand met Corona bij ons op de club zijn geweest dan kunnen wij hierop direct actie ondernemen.
Hieronder vindt u de informatie over de app en de QR code.
Wij hopen dat u hier aan mee wilt werken.
Als er nog vragen zijn over de app of de code dan kunt u contact opnemen met A. Tuin, secretaris VV Ruinerwold, secretaris@vvruinerwold.nl of via 06-22637788
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur
Voetbal Vereniging RuinerwoldRegistratie via QR-code
 
Vanaf vandaag introduceren wij “registreren” bij VV Ruinerwold. Dit is om je te kunnen informeren op het moment dat er onverhoopt iemand met Corona bij ons op de club is geweest, en jij er datzelfde moment ook was. Ook kunnen we op deze manier in de gaten houden hoeveel mensen er op een dag op onze club komen en of we de voorgeschreven aantallen niet overschrijven. 
 
KPN stelt een gratis app ter beschikking om dit gemakkelijk en veilig te regelen. Op deze manier hoef je je gegevens slechts eenmalig in te vullen.
 
Hoe werkt dat registreren dan?
In en rondom de kantine/kleedkamers/entree vind je een QR-codes. We vragen je deze QR-code te scannen met de app bij binnenkomst. Wij weten dan wanneer jij geweest bent en kunnen je eventueel op de hoogte brengen. Registreren is verplicht boven de 16 jaar en we zouden het echt heel fijn vinden als je ons helpt, jou en onze andere bezoekers te helpen.
 
Wat moet ik doen?
Eenmalig: Download “PiM ID” (van KPN) in jouw App of Play Store en maak een PiM account met telefoonnummer, e-mail en naam. Dit kun je nu gelijk al thuis doen.
 
Elke keer dat je het sportpark opkomt:
1. SCAN de QR met PiM ID
2. VINK: Geef akkoord
3. GO! Jouw gegevens zijn gedeeld!
 
We vinden het belangrijk om je het volgende te vertellen
Je gegevens worden altijd veilig opgeslagen en zijn alleen zichtbaar voor VV Ruinerwold
VV Ruinerwold en KPN gebruiken je gegevens niet voor andere doeleinden en verkopen deze nooit door
Na 14 dagen worden contactgegevens automatisch verwijderd
PiM is powered by KPN
 
Meer informatie over PiM kun je vinden op https://pim.app/ 
Voor andere bezoekers van onze website: Als PiM jouw club, vereniging, horecagelegenheid etc. kan helpen, zoek dan aub direct contact via https://pim.app/contact/ of mail direct naar info@pim.app


 
Deel dit met anderen