Voetbal Vereniging Ruinerwold

Panna Sterrendagteam 2020 groot succes!

Met zorgvuldig aangescherpte maatregelen kon de geplande PANNADAG voor de jeugd t/m 12 jaar vandaag toch nog plaatsvinden. Onder een strakblauwe lucht en met een heerlijk zonnetje hadden de jeugdige Ruinerwoldse voetballertjes een heerlijke sportieve trainingsdag op ons prachtig nieuwe kunstgrasveld. Zij waanden zich vandaag als echte voetbalsterren. Het plezier straalde dan ook van het veld af!
De trainingsdag werd rond het middaguur kort onderbroken voor een picknick, waarbij de door de deelnemers van thuis meegenomen goed gevulde broodtrommeltjes al vlug leeg waren. Even was het stil, maar al snel klonk er luidkeels; Mogen we nu weer voetballen?
Gebruikelijk bij een PANNADAG is dat er een paar talentvolle voetballers uitgekozen worden om deel te mogen nemen aan de finaledag. De trainers van PANNA waren bijzonder enthousiast over het voetbalniveau van onze jeugd, scherp en fanatiek. Ook de fijne sfeer op het veld werd opgemerkt door PANNA voetbaltrainer Fons van de Brande.
Na bekendmaking van de finalisten en uitreiking van de Goodybags vertrokken de deelnemers in hun flitsende nieuwe PANNA voetbaloutfits weer richting het hek van het sportcomplex waar hun ouders inmiddels op gepaste afstand weer stonden te wachten.
Complimenten aan alle deelnemers voor hun enthousiasme en uitmuntende inzet. Een groot compliment voor alle ouders die zich netjes hielden aan de afgesproken Coronaregels, dankzij jullie kon deze dag plaatsvinden en hadden jullie kids een leuke sportieve voetbaldag.
De landelijke finaledag in Utrecht is voorlopig uitgesteld, onze finalisten krijgen hierover via mail nader informatie van PANNA.
Naar de finale mogen:
Thijmen Burgwal, Siem Jacobs, Luuk Giethoorn, Sil Smid en Ingmar Wind! Met een mooie medaille verlieten zij na afloop het sportcomplex.
Wij wensen jullie alvast heel veel succes in de finale!
Pepijn ter Heide werd winnaar van de spannende voetbalquiz, hij won een mooie ELFvoetbal en een voetbalboek.
Hidde Buld ging ook met een glanzende medaille en voetbalboek naar huis, hij werd gehuldigd als voetbalster van de dag.


  Terug
Deel dit met anderen