René Tulner de nieuwe voorzitter van VVR

Beste Voetbalvrienden,

Wat een eer dat ik voorzitter van Voetbal Vereniging Ruinerwold (VVR) mag zijn. Dank voor jullie vertrouwen. Ik zal mijn uiterste beste doen om VVR een vereniging te laten zijn waar op een fijne en vertrouwde manier voetbal gespeelt kan worden door jong en oud. Hierbij gaan we op zoek naar de optimale balans tussen “plezier” en “prestatie”.

Zelf ben ik pas op mijn 44e begonnen met voetbal. Hierdoor weet ik als geen ander het belang van jeugdvoetbal. Geloof me, als je pas op je 44e begint is je balgevoel, techniek en spelinzicht dramatisch. En hoe je ook je best doet: het wordt niet meer beter. Maar oh wat is voetbal een leuk spel. Het heeft mijn leven verrijkt en ik zou niet meer zonder willen.

Toen ik gevraagd werd om voorzitter te worden hoefde ik niet lang na te denken. Naast mijn liefde voor voetbal is VVR immers een fantastische vereniging. Gedreven door enthousiaste vrijwilligers staat er een club waar we trots op mogen zijn. Ik hoop een positieve bijdrage te leveren door mijn 25 jaar ervaring als ondernemer. Een vereniging is immers net een bedrijf. Je moet plezier hebben in je werk maar ook altijd de lat hoger durven leggen.

Ik heb er zin in en zal de komende tijd veel gesprekken voeren om te inventariseren waar we extra energie in moeten steken. Heb je ideeën of suggesties laat het me gerust weten. Je kunt me via mail bereiken op voorzitter@vvruinerwold.nl of telefonisch op 06-54655478.

Groeten,
René Tulner