Vacature's commissie wedstrijdzaken

Bij VVR zijn wij druk bezig met vernieuwing van de organisatiestructuur.
Voor de nieuwe commissie: Wedstrijdzaken en scheidsrechterzaken zijn wij op zoek
naar 3 enthousiaste personen die deze commissie willen versterken.
Functie 1:
Secretaris Wedstrijdzaken
Werkzaamheden/taken: Inschrijven van teams aan het begin van een voetbalseizoen. Correspondentie naar KNVB. Wekelijks wedstrijdenoverzichten van thuiswedstrijd mailen naar de voorzitter. Notuleren bij overleg commissie Wedstrijdzaken (4 keer per jaar).
Voor deze functie is voetbalkennis geen pré.
Functie 2:
Secretaris Scheidsrechterzaken
Werkzaamheden/taken: Indeling maken scheidsrechters bij jeugd- en seniorenwedstrijden. Wekelijks informatie verstrekken naar scheidsrechters.
Voor deze functie is voetbalkennis geen pré.
Functie 3:
Hoofd Scheidsrechterzaken
Begeleiden van jeugdscheidsrechters en spelbegeleiders. Het organiseren van een  informatieavond voor jeugdscheidsrechters waarbij er o.a. uitleg wordt gegeven over de  spelregels. (1 keer per seizoen)
Het organiseren van deelname aan scheidsrechtercursussen via de KNVB.
Voor deze functie is voetbalkennis noodzakelijk.

Enthousiast geworden?
U kunt zich aanmelden voor één van deze functies en/of nadere informatie verkrijgen over deze functies door contact op te nemen met de voorzitter van de commissie:
Dhr. Henk Zanting.
Bereikbaar per email op wedstrijdzaken@vvruinerwold.nl en telefonisch of per app
op 06-53970328.