Scouts van PSV onder de indruk van talent in Ruinerwold

Op de velden van vv Ruinerwold vond woensdag 24 februari een gezellige sportieve dag plaats. Met in achtneming van de geldende coronamaatregelen en in overleg met de wijkagent, is de jeugdcommissie er weer in geslaagd om een verrassende dag voor de jeugd te organiseren.
Er werd een uitdagende voetbaltrainingsdag gegeven door de trainers van Voetbalscholing.nl De ruim 65 deelnemers in leeftijd van 7 tot en met 16 jaar troffen het: de velden werden aangenaam verwarmd door een stralende voorjaarszon. De naar Ruinerwold afgereisde trainers uit Arnhem, Wageningen, Nijmegen, Heerenveen, Emmen en Steenwijk hadden een strakke planning en hadden zowel technische trainingsoefeningen als verrassende partij-spelvormen voor de jeugd in petto. Er werd wat afgerend, gescoord, gemist en natuurlijk ook gekeept.
Jongens in de meerderheid
De jongens waren sterk in de meerderheid, maar de aanwezige dames speelden sterk. De sfeer was gezellig en goed. Er waren de hele dag ook twee voetbalscouts van profclub PSV aanwezig. Zij waren aangenaam verrast door de speelkwaliteit van de jeugd en kozen na afloop zes talentvolle spelers uit die naar Eindhoven mogen om daar in het Philips Stadion hun voetbaltalent te laten zien.
Deze dag werd georganiseerd door drie leden van de jeugdcommissie van VVR en zij kijken met een grote glimlach terug op een stralende dag. De jeugd heeft sportief en met elkaar genoten van deze dag. En dat was in deze huidige pittige coronatijd zeer welkom.