Gebruik kunstgrasveld.

-V E R Z O E K-
Beste sportfanaten,

We zijn super trots op het feit dat ons kunstgrasveld zo enorm intensief gebruikt wordt. Niet alleen voor onze eigen trainings- en wedstrijdmomenten maar ook hebben wij het veld, vanaf de opening, opengesteld voor een ieder die een lekker balletje⚽️⚽️ wil trappen. Wij zeggen ieder sportmoment moet je goed benutten 💪🏻 en met professioneel materiaal gaat alles gewoon net ff een stuk lekkerder😃. We merken alleen nu dat de te gebruiken (verrijdbare)🥅 doelen niet weer op de plekken terug worden gezet waar ze horen te staan..!!Ook zien we geregeld afval liggen wat niet op ons kunstgrasveld thuis hoort..!!

Wij willen dan ook een ieder die gebruik maakt van deze prachtige voorziening nadrukkelijk verzoeken het veld weer schoon en in originele staat achter te laten.

Dank jullie!
DELEN is 🤜🏻🤜🏻!!