DAMES / MEIDENVOETBAL IN STIJGENDE LIJN BIJ VVR!!

Lees hier het stukje in de Meppelercourant m.b.t. het vrouwenvoetbal in Ruinerwold.

DAMES / MEIDENVOETBAL IN STIJGENDE LIJN BIJ VVR!!
Met trots kunnen wij jullie mededelen dat VVR in seizoen 2021-2022 weer een Dames 1 heeft!
Al jaren hebben we binnen VVR twee of drie meiden elftallen kunnen realiseren bij VVR, alleen was er vanaf de leeftijd van 18 jaar geen ruimte om door te stromen naar een dameselftal binnen VVR. De afgelopen twee jaar zijn een aantal mensen druk bezig geweest om damesvoetbal weer te kunnen realiseren binnen onze vereniging. Vorig jaar werd voor de vrijdagavond al een recreatief damesteam gestart en de afgelopen maanden is nu dan ook een elftal Dames 1 gerealiseerd. We mogen een paar nieuwe dames welkom heten, maar ook een aantal oud-leden wisten ons weer te vinden.
Allemaal welkom!
Op deze wijze hopen wij de meidenteams van seizoen 2021-2022, de MO13, MO17 en MO19 én de vrouwen van Dames 1 een toekomst te bieden binnen onze eigen vereniging.
Beide damesteams worden vertegenwoordigd in de seniorencommissie door Ellen Spekschate.

Wil je nou ook kennis maken met meiden/damesvoetbal en of weer herintreden? Kom gerust langs op één van onze trainingsavonden!
MO13                   Ma en Woe avond 18.30 – 19.30 uur
(ma- avond met de jongens van dezelfde leeftijd)
MO17                   Ma avond 19.00-20.00 en Woe avond 19.30-20.30 uur
MO19                   Ma en Woe avond         19.30-21.00
Dames 1              Ma en Woe avond         19.30-21.00
Dames 35+         Vrijdag avond                   20.00-21.30
*tijden kunnen per seizoen iets veranderen.
Wij willen langs deze weg iedereen bedanken die hier de afgelopen periode aan gewerkt heeft om dit mogelijk te maken.

VVRuinerwold
Met elkaar, voor elkaar!