Voetbal Vereniging Ruinerwold

Nieuwe behandeltijden Fysio De Commissaris bij VVR.

De vaste tijden dat Fysio De Commissaris bij VVR aanwezig is:

v/a 09-12-2021 t/m 10-02-2022 van 16.00-18.00 uur. i.p.v. 20.00  - 22.00 uur.


                      
De fysio staat voor ALLE spelende leden van de club *zonder extra kosten* ter beschikking.
=============================================================================================
Vrijdag 23 april j.l. hebben we, met trots, onze jarenlange samenwerking met Fysio De Commissaris en VVR weer officieel verlengt.
Fysiotherapie De Commissaris uit Meppel ondersteunt ons nu al vele jaren, bij het opleiden van het (jeugd)-kader op vele gebieden. We kunnen spreken van een zeer prettige samenwerking waarmee we zeer goede resultaten behalen. Content zijn we dan ook zeker met de verlenging van deze samenwerking. 
Fysiotherapie De Commissaris ondersteunt in de eerste plaats bij de verzorging. Het is de 1e hulp bij blessures in trainingen en wedstrijden. Ze onderzoeken en behandelen geblesseerde spelers, zodat ze zo snel mogelijk weer op het veld staan. Ook worden sport specifieke revalidatietrainingen op het veld verzorgt.
Op het gebied van trainingsopbouw, (uniforme) warming-up en loopscholing stemmen we tips en trucs, samen met onze trainers, af zodat blessures zo veel mogelijk worden voorkomen en het lichaam op de juiste manier wordt getraind.  
De sportfysiotherapeut weet wat er in het lichaam gebeurt tijdens het sporten en hoe je geblesseerd raakt. De Fysio kan gericht krachttraining, core-stability en stretch oefeningen verzorgen. Met de gerichte behandeling en adviezen van de sportfysiotherapeut kan je je training binnen afzienbare tijd weer op het oude niveau hervatten. Bovendien voorkomt je herhaling van de blessure in de toekomst. De sportfysiotherapeut traint je sport specifiek.
Ook aankomende periode gaat Fysio De Commissaris ons weer voorzien van actuele en praktische informatie in de vorm van workshops, presentaties, clinics of ondersteuning tijdens een training.
Ondersteunt met leuke filmpjes, op Social Media platformen en internet, kan je thuis ook interactief deelnemen en werken aan je eigen fitheid.

  Terug
Deel dit met anderen