Ingmar Mulder tekent eerste profcontract!!!

Met veel trots kunnen wij melden dat de 16-jarige Ingmar Mulder vandaag, vrijdag 7 mei, zijn eerste profcontract heeft ondertekend bij sc Heerenveen! Ingmar is het broertje van Jesper Mulder die speelt in de JO19 en de broer van Esmée Mulder die zwemt in de Nederlandse top.

Ingmar heeft slechts kort bij Ruinerwold gevoetbald omdat zijn kwaliteiten snel waren ontdekt door sc Heerenveen. Vanuit de voetbalschool van sc Heerenveen is hij doorgegroeid naar de JO17.
Vanaf 16 jaar mogen profclubs hun jeugdspelers hun eerste profcontract aanbieden. Er spreekt veel vertrouwen uit dat sc Heerenveen Ingmar tijdig een aanbieding heeft gedaan. Ingmar is na Wilco Niemer en Joris  Voest de derde speler met een verleden bij v.v. Ruinerwold die de jeugdopleiding van sc Heerenveen met succes aan het doorlopen is.

Het eerste profcontract bij Ingmar is ook het moment om met trots terug te kijken op de reis die hij nu al heeft afgelegd! De offers die zijn gebracht en de kennis die is opgedaan zijn namelijk hard nodig om de laatste stappen op weg naar een volwaardig profcontract te kunnen nemen. De reis is nog niet ten einde! v.v. Ruinerwold blijft Ingmar met trots volgen!

Wij hopen dat deze mijlpaal ook een stimulans is voor twee andere oud- jeugdspelers van v.v. Ruinerwold: Jacco Jongschaap en Mirco Mennink.
Jacco Jongschaap keept volgend seizoen in de JO16 van FC Emmen en heeft en Mirco Mennink speelt volgend seizoen in de JO12 van PEC Zwolle.

De TC van Ruinerwold wenst Ingmar, Jacco en Mirco veel succes en plezier bij het najagen van hun droom!

Ingmar gehurkt, in keepershirt.

Met elkaar, voor elkaar!

De TC,