Vrijwilligers gezocht ter aanvulling van de sponsorcommissie.

De huidige sponsorcommissie zou graag versterking willen hebben van een paar enthousiaste vrijwilligers!!
De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle zaken rondom sponsoring.
Sponsoren zorgen ervoor dat we binnen de vereniging iets extra's kunnen doen. Denk aan de aanschaf van materialen, organiseren van activiteiten enz.
Bovendien zorgt ons sponsorcollectief ervoor dat onze teams er op en top bijlopen in nette bedrukte tenues.
De huidige sponsoren dragen we op handen want we zijn ze allemaal ontzettend dankbaar voor hun bijdrage aan onze club. Bovendien komen nieuwe sponsoren natuurlijk niet vanzelf op ons af.
Voel jij je geroepen om hierin te participeren? Het is echt niet wekelijks vergaderen en hoe meer teamleden hoe meer de taken ook verdeeld kunnen worden. Alles om VVRuinerwold, voor al onze leden, vooruit te laten knallen!!
Heb je interesse? Of wil je meer weten?

Mail: sponsorcommissie@vvruinerwold.nl

Met elkaar, voor elkaar!