DEMONSTRATIE OLD STARS VOETBAL DOOR VITESSE

Aanstaande vrijdag om 14:00 uur is er een demonstratie Old Stars voetbal bij VVR verzorgd door Vitesse’63 uit Koekange.

Al meer dan 200 verenigingen in Nederland zijn gestart met Old Stars voetbal. Ook V.V. Ruinerwold gaat beginnen met deze voetbalvorm voor voetballiefhebbers vanaf 50 jaar.
Zo kan deze categorie ook lekker een balletje blijven trappen.
Een mooie bezigheid voor spelers die daarnaast ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven. Overigens, voor geïnteresseerden die niet per se een voetbalverleden hebben, is Old Stars voetbal een leuke manier om in beweging te blijven of te starten met voetballen.

Vitesse‘63 heeft professionele begeleiding specifiek gericht op de wat oudere sporter. De demonstratie staat onder leiding van een ervaren Old Stars trainer.

Wees welkom a.s. vrijdag bij VVR en neem oen vriend, vriendin, buur, collega, familielid, kortom een bulte volk, gezellig mit!
Afsluitend is er een gezellige derde helft met een hapje en drankje!­čśä