Voetbal Vereniging Ruinerwold

Trainer Johan Huls ( 2e selectie ) stopt na dit seizoen.

Trainer Johan Huls zal na afloop van dit seizoen stoppen bij de 2e selectie. Hij heeft aangegeven het rustiger aan te willen doen vanwege zijn gezondheid. Hij blijft wel actief als trainer, maar wil volgend jaar bij 1 vereniging actief zijn in plaats van bij 2 verenigingen. Dit jaar is hij ook actief bij Zwartemeerseboys JO19 en zal zich volgend jaar alleen op die vereniging richten. Het is een bewuste keuze die hij maakt en voor hem logisch om het dichterbij zijn woonplaats Erica te zoeken. De technische commissie wenst hem daar veel succes toe en zal samen met de spelersraad op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2023-2024. Hierbij:
 
Grijp je kans!! VV Ruinerwold 2 zoekt nieuwe trainer.
Voor het tweede elftal zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer die met een gezonde mix van jonge en ervaren spelers wil gaan schitteren in de reserve 1e klasse of voor het kampioenschap wil gaan in de reserve 2e klasse.
Er is een grote instroom van jonge en talentvolle spelers die graag wat van jou als trainer wil leren! Hiervoor zoeken wij een trainer die allereerst plezier heeft en dit vervolgens kan overbrengen in het voetbalspel.
 
Wij staan open voor alle kandidaten, maar de ideale kandidaat is een sterke persoonlijkheid die in een groep kan staan. De jeugdige spelers technisch en tactisch naar een hoger niveau kan brengen. Onze lange termijn doelstelling is een stabiele jonge 2e selectie te hebben die goed in de reserve 1e klasse kan meedraaien.
 
Ben jij die enthousiaste trainer met oog voor ons jeugdig talent?
Ben je nog iets minder ervaren en wil je ontdekken of het trainerschap iets voor je is?
Haal je veel voldoening uit het realiseren van de bovenstaand beschreven opdracht?
Dan kan VV Ruinerwold je een gezellige en sportieve omgeving bieden, met voldoende ondersteuning om je verder te ontwikkelen.
 
De staf (leiders, vlaggers), evenals een ambitieuze TC, staan paraat om je voldoende ondersteuning te geven om met plezier je stempel te kunnen drukken op de ontwikkeling van het team en haar spelers

We zoeken voor het seizoen 2023-2024 een trainer die:

-​ De trainingen bij voorkeur verzorgt op dinsdag- en donderdag-/vrijdagavond, 
-​ training geeft aan grote groep spelers(zowel 2e als 3e team),
-​ De (zondagse) wedstrijden van het tweede elftal begeleidt en coacht, 
-​ Zorgt voor een plezierige spelbeleving,
-​ Meebouwt aan ontwikkeling van jeugdige spelers,
-​ Betrokken is bij de vereniging en het beleid ondersteunt,
-​ Beschikt over voldoende technische en tactische inzichten, 
-​ Sociaal en communicatief sterk is,
-​ Wekelijks overlegt met de hoofdtrainer voor de samenstelling van de wedstrijdselecties

Belangstellenden kunnen hun interesse voor deze functie mailen naar sandervanberkum@hotmail.com of bellen met Sander van Berkum (06-53576261) of Harald Doggen (06-55134371)
 
 

  Terug
Deel dit met anderen