Voetbal Vereniging Ruinerwold

Verslag oefenwedstrijden tegen De Weide en BEW

𝐑𝐮𝐢𝐧𝐞𝐫𝐰𝐨𝐥𝐝 𝐰𝐢𝐧𝐭 𝐞𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐢𝐞𝐬𝐭 𝐢𝐧 𝐨𝐞𝐟𝐞𝐧𝐰𝐞𝐞𝐤
Doordat er zondag geen competitiewedstrijd op het programma staat, oefende Ruinerwold deze week twee keer. Dinsdag tegen De Weide uit Hoogeveen, vrijdag tegen B.E.W. uit Vledder.

ʀ͏ᴜ͏ɪ͏ɴ͏ᴇ͏ʀ͏ᴡ͏ᴏ͏ʟ͏ᴅ͏ - ᴅ͏ᴇ͏ ᴡ͏ᴇ͏ɪ͏ᴅ͏ᴇ͏
Tegen derde klasser De Weide liet Ruinerwold zien stappen te hebben gezet. In de voorbereiding van dit seizoen speelde Ruinerwold nog moeizaam tegen een combinatieteam van het eerste en tweede van De Weide. Dinsdagavond ging dat een stuk beter tegen het volwaardige eerste van De Weide.
Bij rust stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Kevin Loof krulde eerst een vrije trap binnen en schoot later in dezelfde hoek raak via een afstandsschot. In de rust wisselden beide ploegen en kreeg De Weide het overwicht. Het scoorde drie keer, terwijl Ruinerwold verzuimde enkele kansen te benutten.
Ondanks de eindstand van 2-3, een prima avond.

ʀᴜɪɴᴇʀᴡᴏʟᴅ - ʙ.ᴇ.ᴡ.
Vrijdagavond kwam de nummer 2 van de vijfde klasse, B.E.W. uit Vledder, op bezoek. Ruinerwold zette de gasten vanaf minuut één onder druk, wat voor een snelle voorsprong zorgde. Bij rust stond er een 4-1 tussenstand op het scorebord.
Martijn Hut was in de rust duidelijk: 6 doelpunten verschil en niet minder. En dus werd er gejaagd op doelpunten wat zorgde voor een telraam-waardige score. Doordat Henk Emmink Twitter trouw en scherp bijhield, is het gelukkig op een rijtje te zetten:
10' 1-0 Kevin Loof
12' 2-0 Chiel Kooiker
17' 2-1 B.E.W.
19' 3-1 Chiel Kooiker
37' 4-1 Bert de Boer
60' 5-1 Jurrian Nijmeijer
61' 6-1 Fisseha Ghubsa
66' 7-1 Brian Heins
69' 7-2 B.E.W.
*Marnix kwartiertje*
71' 8-2 Marnix Brand
76' 9-2 Brian Heins
79' 9-3 B.E.W.
80' 10-3 Marnix Brand
85' 11-3 Marnix Brand
ᴇɴ ɴᴜ?
Aankomende zondag speelt Ruinerwold uit, tegen FC Kraggenburg. Tot dan!
 

  Terug
Deel dit met anderen