Voetbal Vereniging Ruinerwold

Informatie

Sponsoren VVruinerwold

Er zijn natuurlijk diverse redenen om VVR te ondersteunen met een sponsorbedrag. Wij hebben voor u een aantal argumenten op een rij gezet, zodat u deze kunt meenemen in uw overweging tot sponsoring.

Betrokkenheid: Allereerst sponsort u VVR omdat u gelooft in sportstimulering voor jong en oud in het dorp Ruinerwold. Zonder uw steun is het gewoon niet mogelijk om breedtesport te bedrijven. Daarnaast sluiten wij niet uit dat onder de leden, werknemers of familieleden van werknemers, collega’s, klanten en branchegenoten zitten die wij wekelijks mogen begroeten op onze sportvelden. Zij komen dus spelenderwijs in contact komen met uw reclame-uiting. U geeft hiermee een mooi signaal dat u begaan bent met de amateursport in Ruinerwold.

Naamsbekendheid creëren voor uw bedrijf?
De mogelijkheid van sponsorreclame bij VVRuinerwold kan u hier zeker bij helpen. Door middel van shirtsponsoring of een reclamebord langs de lijn bent u zichtbaar op een plaats waar veel mensen samenkomen! Tevens is een vermelding op onze website mogelijk met een direct link naar uw eigen site. Positief imago creëren voor uw bedrijf doordat de bezoekers van onze club uw bedrijf herkennen als ondersteuner van hun sportclub binnen de lokale samenleving.

Netwerken: Als blijk van waardering organiseert VVR jaarlijks een sponsorbijeenkomst. Wij zijn ons ervan bewust dat een persoonlijke benadering het plezierigst is, daarom proberen wij zoveel mogelijk activiteiten te verzinnen om met elkaar in contact te komen. Door een netwerk aan mensen wordt de band hechter en kunnen meer doelen bereikt worden.

Om deze bovenstaande doelen te bereiken kunnen wij u de volgende mogelijkheden bieden:
• Hoofdsponsor, Sponsorcollectief 1e elftal
• Sponsor Sponsorcollectief 2e elftal
• Kledingsponsoring, zoals wedstrijdkleding, trainingsoutfit of tassen
• Reclamebord langs de velden
• Club van 50
 

Deel dit met anderen